Voor Verhuurders

Uw huis verhuren? 
Heeft u een huis op een goede plek en wilt u een betrouwbare verhuurbemiddelaar die u alle zorg uit handen neemt? Verhuur uw huis via Cosy Home & Living.

Hoe werken wij?
Cosy Home & Living werft de huurders en kan de sleuteloverdracht, de schoonmaak en eventueel het tuinonderhoud voor u afhandelen. Ook helpt Cosy Home & Living bij het oplossen van eventuele problemen. Voor u dus vele voordelen.

Opname van het object
Nadat wij u hebben gesproken, het huis hebben opgemeten en foto's zijn genomen, wordt uw huis opgenomen in ons geautomatiseerde bestand. Een duidelijke omschrijving met foto's wordt door ons gemaakt. Uw huis wordt hierna aangeboden op www.huishureninsuriname.nl.

Onderhoud
Onderhoud aan uw verhuurhuis is belangrijk. Het zorgt voor wooncomfort voor uw huurder. Uiteraard is het prettiger te wonen in een goed onderhouden (vakantie)huis op een verzorgd perceel, dan in een huis waaraan van alles mankeert.

Naast het verhoogde wooncomfort heeft een goed onderhouden (vakantie)huis en perceel nog enkele voordelen voor u als verhuurder:

- Een goed onderhouden (vakantie)huis en perceel is meer waard dan een huis dat in slechte staat verkeert;
- Huurders zijn over het algemeen eerder bereid uw huis opnieuw te huren als dat in een goede staat verkeert;
- Een goed onderhouden (vakantie)huis en perceel heeft een positieve uitstraling. Het straatbeeld en de leefbaarheid van
  de locatie verbetert.


Om er voor te zorgen dat uw (vakantie)huis aan de bovenstaande criteria voldoet en blijft voldoen heeft Cosy Home & Living een eigen Service Team in dienst dat snel en accuraat eventuele problemen oplost. Indien uw huis nog niet helemaal of helemaal niet op orde is kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden.

Contact
Wij staan graag voor u klaar om de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek toe te lichten. Neemt u  contact op met Cosy Home & Living op  telefoonnummer:
 
+31 (0)15 201 05 62 (Nederland) 

Bereikbaar in Nederland op werkdagen maandag t/m vrijdag tussen 13.00 uur en 21.00 uur

+597 533 252 (Suriname)

Bereikbaar in Suriname op werkdagen maandag t/m vrijdag tussen 08.00 uur en 16.00 uur

of stuur ons een mail via klantenservice@huishureninsuriname.nl of vul het contactformulier in.

webzz.nl